Verzending op dezelfde (voor 17:00 uur) of eerstvolgende werkdag.

single-shop-banner

Westhoek Schapen

Het is hard gegaan sinds de nieuwe oogst 2020 via Barendrecht ons land in stroomde en het was daarom de afgelopen weken dan ook tijd voor een grote restock van olijfolie. Het magazijn staat weer bijna vol, we wachten nog op een laatste partij en daarmee introduceren we meteen een nieuwe olijfolie in het assortiment. ~ tromgeroffel ~ Uit het prachtige Ronda, een biologische olijfolie van 100% Arbequina olijven, daarover lees je hier binnenkort meer.

Restock betekent dat ook verschillende verkooppunten, die al weer even wachtten op bevoorrading, hun schappen hebben kunnen aanvullen. Zo waren we bij Westhoek Schapen in Mijnsheerenland, waar ze mooie boerenproducten verkopen. Je moet er wel je agenda voor pakken want ze zijn nog maar één dag per week open, op vrijdag. Je vindt er diverse schapen- en koeienkazen, scharrelvlees  en worstjes van zelf geschoten wild. En probeer ook eens de Westhoekse Boer’N-kip van scharrelkippen uit de Hoekse Waard! Nellie Lambrechts, trotse eigenaresse van de winkel maakt speciaal voor moederdag of welke andere leuke gelegenheid dan ook met plezier een leuk cadeaupakket voor je klaar, vol lokale producten en lekkernijen. Leuk om te geven, en ontzettend lekker om te krijgen!

Lukt het je niet op vrijdag naar Mijnsheerenland te komen? Bezoek dan de Oogstmarkt in Rotterdam, ook daar vind je Westhoek twee maal per maand. Bestel je cadeaupakket inclusief de lekkerste olijfolie vooraf, dan kan Nellie het voor je mee nemen!

Westhoek cadeaupakket

Over de auteur

Renée

Comments are closed.