Verzending op dezelfde (voor 17:00 uur) of eerstvolgende werkdag.

single-shop-banner

7 mei 10-16 uur Lentefeest Zevenhuizen

Ontmoet lokale telers en producenten tijdens het Boer en Buurt Lentefeest op zaterdag 7 mei 2022. Zij vertellen je graag en met trots hoe zij op ecologische en biologische manier voor jou de gewassen telen en verwerken. Proef, ruik en koop producten uit je buurt. Het Lentefeest: de boerenmarkt met lokale biologische, ecologische producten.

Locatie

Eendrachtsweg 1a, 2761 VS Zevenhuizen.

Het pleintje voor de Buurderij toveren we om tot een klein marktplein met kramen, een BBQ een koffie en theekraam en een mobiele pizzaoven.

Aanwezige producenten
Boer & Buurt uit Zevenhuizen
Olivarera, met biologische extra Vierge olijfolie, uit Spanje
Gerizim, de biologische kasteler uit Moerkapelle
Stripecity imkerij
Hof van Seghwaert uit Zoetermeer
De Buurderij Boer & Buurt kraam met een selectie van producten van aangesloten boeren, telers en producenten die deze dag niet aanwezig kunnen zijn.


Wat nog meer te doen dan boodschappen:

Elkaar ontmoeten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Vrijwilligers van Boer & Buurt maken graag een verse kop koffie voor je klaar. Wij zorgen ook nog voor iets lekkers er bij.

Trek in een vers gemaakte kop soep? Dat kan ook! Pierre en Robert van Hof van Seghwaert maken ter plekke soep met ingrediënten van eigen teelt.

Cobie Schoneveld van Cobie Schoneveld Beelden zorgt voor de creatieve inbreng deze dag. Ze laat zien wat voor intrigerende beelden je kunt maken met boomstammen.
Stichting ZO! en Senioren Actief Zuidplas zijn aanwezig om te vertellen wat er allemaal te doen is voor en door inwoners van de gemeente Zuidplas.

Marjanne en Hans zorgen voor een gevuld muziekprogramma met verschillende uitvoerende lokale ‘nachtegalen’ en met gelegenheid om mee te zingen en muziek te maken. Vanaf 11:00 uur is het eerste optreden.

Over de auteur

Renée

Comments are closed.