single-shop-banner

Vleeschmeester Schenkt (h)eerlijke Olijfolie

Uw Vleeschmeester selecteert voor uw Vleesch vertrouwde en traceerbare slachthuizen, mesters en verwerkers. Er worden geen concessies gedaan aan kwaliteit en versheid,  het vee krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Alleen het beste is goed genoeg. Het spreekt dan ook voor zich dat voor de olijfolie bewust is gekozen voor een partner die gaat voor verantwoord, biologisch en duurzaam ondernemen. Sinds een aantal jaar schenkt uw Vleeschmeester de zachte Olivarera Olijfolie bij uw Biefstukken, Rib Eyes en Entrecotes. De Manzanilla olijven voor deze biologische Virgen Extra olijfolie worden in oktober/november met de hand geplukt en op kwaliteit geselecteerd. Nog dezelfde dag verdwijnen alleen de àllerbeste olijven in de molen en komt een heerlijk zachte en romige olijfolie tevoorschijn. Elk jaar weer, de zachtste olijfolie, perfect voor de bereiding van uw Vleesch. Voordat u uw biefstukken bakt marineert u ze eerst een paar uur in dit vloeibare goud uit Andalusië. Lees hier hoe, succes gegarandeerd!

Vleeschmeesters adopteren Olijfbomen in Andalusië
Olivarera Olijfolie geeft om de toekomst van zelfstandige olijfboeren en dankzij uw Vleeschmeester kunt u ook genieten van de heerlijke producten die in kleine familiebedrijven in Zuid-Spanje gemaakt worden. De biologische boeren krijgen dankzij deze samenwerking een eerlijke prijs voor hun heerlijke en traceerbare product. Om Olivarera en de aangesloten boeren extra te steunen heeft uw Vleeschmeester een olijfboom in het Zuid-Spaanse Andalusië geadopteerd. Hiermee garandeert de Vleeschmeester een bepaalde afname per jaar, die hij u weer cadeau doet bij uw luxe Rundvleesch. Elke Vleeschmeester Vestiging adopteert een eigen adoptieboom en u zo krijgt u deze olijfolie uit “eigen” olijfgaard. Want met de groei van de Vleeschmeesters zal ook het Vleeschmeester Olijfbomenveld steeds verder uitbreiden.

Olijfolie bij Vleeschmeester

Kunt u er niet genoeg van krijgen? Dat snappen we best: de biologische Olivarera Olijfolie laat zich immers ook zeer smakelijk verwerken in een dip bij brood, salades of zelfs zoete gerechten. Grotere hoeveelheden Olivarera Manzanilla Olijfolie is in blikjes met schenktuit te koop bij uw Vleeschmeester filiaal.

Wilt u meer weten over ons, of ook een boom adopteren? Dat kan: klik hier, lees er meer over en reserveer vandaag nog uw olijfboom!

Over de auteur

Renée

Comments are closed.