Verzending op dezelfde (voor 17:00 uur) of eerstvolgende werkdag.

single-shop-banner

An-Dijvie Natuurvoeding

In Rotterdam Delfshaven vinden we An-Dijvie, een biologische supermarkt die bij binnenkomst direct nostalgische gevoelens oproept. In de winkel tref je geen An, maar Maike, die met enthousiasme het aanbod biologische producten onder de aandacht brengt. En om wie je ook niet heen kunt is winkelpoes Annie, met haar eigen instagramaccount. Je begrijpt het, een bijzondere winkel, waar je je al snel zeer welkom voelt.

An-Dijvie Natuurvoeding bestaat sinds 1983 en is daarmee één van de eerste biologische supermarkten in Rotterdam! Alles wat je in een gewone supermarkt vindt, heb je hier ook, alleen is bij An-dijvie het zeer uitgebreide aanbod voedingsmiddelen volledig biologisch en/of demeter.
Verse producten als groenten, fruit, zuivel en vleesvervangers etc. etc. worden dagelijks aangeleverd. In de winkel is ook onze Olivarera biologische extra vierge olijfolie te vinden. Ook zijn er veel gluten-vrije producten, producten zonder suiker, veganistische producten, lichaamsverzorging producten en schoonmaakmiddelen te koop. Als Maike niet druk is met de winkel, dan maakt ze deze leuke biologische receptenkaarten met aquarellen. *smelt*

Winnaar Duurzaamheidsprijs Bo-Tu Awards 2021

In de wijk Bospolder-Tussendijken is An-Dijvie in maart 2021 onderscheiden met een duurzaamheidsprijs, vanwege de positieve inzet voor de ontwikkeling van de directe omgeving. Met regelmaat organiseert An-Dijvie gratis proeverijen waar biologische producten geproefd worden, en soms is er live muziek. Meer informatie daarover lees je op de facebookpagina, waar ook de vele producten in de winkel online gepresenteerd worden.

An Dijvie biologische supermarkt

Nieuwsgierig? Ga erheen!

Openingstijden: Maandag t/m Zaterdag 09.00 tot 18.00 uur.
Jan Kruijffstraat 47-B, 3026 VN Rotterdam
Tel: 010-4777479.

Over de auteur

Renée

Laat een antwoord achter