Verzending op dezelfde (voor 17:00 uur) of eerstvolgende werkdag.

single-shop-banner

Biologische olijfolie

Biologische olijfolie kopen met ecologische certificering

In Spaanse olijfboomgaarden wordt de biologische olijfolie geproduceerd die u in onze webshop kunt kopen. Wij zien de olijfboeren als onze vrienden en zorgen ervoor dat zij in goede omstandigheden kunnen leven. De olijfboeren verzorgen namelijk alle olijfbomen zoals dat altijd al is gebeurd. Tegenwoordig wordt dit biologisch genoemd. Die biologische werkwijze is onze olijfboeren dus al met de paplepel ingegoten. Ze hebben dan ook veel respect voor hun eigen olijfboomgaard en de grond waarop de olijfbomen groeien. Wilt u de jaarlijkse oogst uit onze Spaanse olijfboomgaarden proeven? Breng dan een bezoek aan een van onze verkooppunten.

Biologische olijfolie kopen van hoge kwaliteit

Alle boeren die bij ons zijn aangesloten hebben hun eigen olijfoliemolen. Zij verzorgen dus het hele productieproces van de olijfolie waardoor dit op authentieke wijze gebeurt. Op die manieren kunnen wij hoogstaande kwaliteit garanderen. Er worden namelijk geen extra ingrediënten toegevoegd omdat alleen het pure product wordt verkocht. Het is alleen steeds lastiger voor deze kleine olijfboeren om op te kunnen tegen grote bedrijven. Deze concurrenten hebben vaak alleen maar oog voor veel winst. Dit is in tegenstelling tot onze olijfboeren die veel passie hebben voor hun product. Door biologische olijfolie te kopen steunt u de boeren in Spanje. Hierdoor kan hun familiebedrijf blijven bestaan en dat is wij bij Olivarera willen ondersteunen. Wilt u ook aan dit doel meewerken? Bestel biologische olijfolie in onze webshop.

Biologische olijfolie van E.V.O.O. kwaliteit

Met onze biologische olijfolie kunt u alle kanten op. Wist u bijvoorbeeld dat biologische olijfolie heel goed te gebruiken is als conserveringsmiddel? Dat klinkt misschien vreemd omdat olijfolie van zichzelf een puur product is. Toch kunt u het gebruiken als manier om groentes en andere producten te conserveren. Olijfolie bevat van zichzelf namelijk al vitamine E waardoor het niet snel bederft. Dit voordelige effect vertaalt zich ook naar andere producten zoals groente of vis. Als u groentes wilt inmaken voor later blancheert u ze eerst vijf minuten. Daarna moeten ze goed drogen en vervolgens dompelt u ze onder in olijfolie. Dan is het zaak om de pot op een donkere plaats te bewaren. Met onze olijfolie weet u zeker dat de smaak goed behouden blijft! Meer weten over onze olijfolie? Neem dan contact met ons op door te mailen naar zoltan@olivarera.eu.