Verzending op dezelfde (voor 17:00 uur) of eerstvolgende werkdag.

single-shop-banner

De Rotterdamse Munt, proef, pluk, beleef!

Bij de Rotterdamse Munt draait alles om natuurlijke groei en pure smaak. De Stadstuin is gebouwd bovenop de tunnels waardoor de treinen richting Dordrecht denderen. Een groot contrast met de kalmte die in de tuinen van de Rotterdamse Munt heerst. Rotterdammers zijn welkom om verse kruiden te plukken of om als vrijwilliger actief te zijn in het onderhoud. Als bezoeker ben je even helemaal buiten terwijl je midden in de stad staat. De Stadstuin geeft je als oase ruimte voor rust.

In de tuinen vind je wel meer dan 300 eetbare planten en bloemen uit alle windstreken. Je kunt er doorheen dwalen en vervolgens neerstrijken op het Muntterras. Want soms wil je even helemaal niks, bijkletsen met je vriend(inn)en of je werk afmaken op een rustgevende plek. In de zomer is het terras hiervoor geopend. Daar proef de geuren, kleuren en smaken uit de stadsnatuur in lunchgerechten, lekkers, hapjes en drankjes. Alles wat uit de vegetarische keuken geserveerd wordt is gemaakt met verse, biologische ingrediënten van ‘t seizoen; uit eigen stadstuinen en van lokale tuinders, telers en makers. Gewoon omdat producten van dichtbij verser zijn en dus smaakvoller en gezonder. Voor jezelf en de rest van de wereld.

De website van De Rotterdamse Munt publiceert een actuele agenda met een zeer origineel aanbod van lezingen, workshops, verrassingsdiners, Terrastivals en (open lucht) filmvertoningen.

In de Stadstuinwinkel is van alles te koop, en nu óók de Olivarera Olijfolie uit Álora. Voor als je je eigen kruidenolie wilt maken met vers geplukte Rotterdamse Munt kruiden, of voor het conserveren van seizoensgroenten.

De Rotterdamse Munt
Rosestraat 200, 3071AH, Rotterdam

Zomers mei t/m november geopend, gratis toegang,
inclusief terras en winkel :

woensdag 12:00-18:00 u
donderdag 12:00-18:00 u
vrijdag 12:00-18:00 u
zaterdag 12:00-18:00 u
zondag 12:00-18:00 u

(maandag, dinsdag gesloten)

Over de auteur

Renée

Comments are closed.