Verzending op dezelfde (voor 17:00 uur) of eerstvolgende werkdag.

single-shop-banner

Gastrovino de Ridder

Wijn, bier, lekkernijen, je vindt het allemaal bij Gastrovino De Ridder, Dorpstraat 72 in Barendrecht. Ja, ook voor luxe hapjes, vers gebrande noten of iets lekkers voor bij de koffie ben je hier aan het juiste adres.

Of je nou jezelf wilt verwennen of een ander, bij Olaf de Ridder slaag je geheid. In de winkel tegenover de Bethelkerk vind je wijnen uit alle windstreken en minstens zo veel  bieren. Het assortiment bestaat uit wel 65  verschillende soorten bier en het komt er in de praktijk dus op neer dat je steeds weer iets verrassends mee naar huis neemt. Olaf adviseert over wijnen en smaakcombinaties op basis van jarenlange ervaring. Hij mag zichzelf vinoloog noemen, heeft na zijn opleiding aan de hotelschool in diverse richtingen zijn kennis uitgebreid, o.a. bij  stadsbrouwerij Delfshaven. De juiste wijn bij het juiste gerecht, het lekkerste hapje voor bij dat speciale bier, Olaf vindt wat jij zoekt.

Wij zijn ontzettend trots dat ook Olaf met zijn ervaring in onze authentieke extra vierge olijfolies iets bijzonders heeft ontdekt. Alle soorten hebben in zijn winkel een mooi plaatsje gevonden.

 


Over de auteur

Renée

Comments are closed.