Verzending op dezelfde (voor 17:00 uur) of eerstvolgende werkdag.

single-shop-banner

Gezonde vetten zijn erg belangrijk voor je lichaam!

Terwijl wij voornamelijk de nadruk leggen op herkomst, traceerbaarheid en ons in algemene termen uitdrukken als het gaat om gezondheidseffecten van olijfolie zijn we in contact gekomen met iemand die over dat laatste wel gefundeerde uitspraken kan doen: Orhomoleculair darmtherapeut/ voedingscoach Janneke de Boer van GezondBegin.nl, a.k.a. Miss PooPoo vertelt dat gezonde vetten in olijfolie belangrijk zijn voor een goede darmgezondheid. “Vet je Darmen in” riep zij enthousiast in haar laatste nieuwsbrief en we zijn verheugd te lezen dat je gewoon onze olijfolie kunt nuttigen om dat te bereiken.

Janneke de Boer goedbegin

Extra Vierge olijfolie bevat gezonde vetten, de zogenaamde essentiële vetzuren. Dit zijn vetzuren, die je lichaam niet zelf kan aanmaken en niet opslaat. Deze heb je dus elke dag nodig via je voeding. Wist je dat je gemiddeld per maand 1 liter olijfolie sesamolie of andere plantaardige olie per maand nogig hebt. Gezonde vetten zijn erg belangrijk voor je lichaam.”

Vervolgens beschrijf Janneke wat goede en slechte vetten zijn en hoe dit de zaken bevordert of juist verslechtert. Aan de hand van praktische voedingsadviezen krijg je van Janneke uitleg over de werking van je lichaam, in het bijzonder de darmen. Starten doe je aan het begin, bij de voeding die je dagelijks tot je neemt, om chronische klachten te verhelpen. Check deze programma’s met tot de verbeelding sprekende namen:
☆ Dé shit show masterclass  
♕ Get that shit done traject of het gratis e-book : cut the crap….

Lees alles en meer : https://www.gezondbegin.nu/vet-je-darmen-in/ 

Over de auteur

Renée

Comments are closed.