Verzending op dezelfde (voor 17:00 uur) of eerstvolgende werkdag.

single-shop-banner

GEANNULEERD ! Boer en Buurt Winterfeest

KOM JIJ OOK NAAR HET BOER & BUURT WINTERFEEST ZATERDAG 11 DECEMBER VAN 11:00 – 17:00 UUR EENDRACHTSWEG 1A IN ZEVENHUIZEN!?

Olivarera is er bij met de biologische Spaanse Extra Virgin olijfolie!
Dit keer niet alleen de (prijswinnende) olijfolien maar we hebben ook een limited Edition uit eigen oogst bij ons om met jullie te delen. Groen, zacht van smaak en heerlijk pure geuren.

Het wordt een feest van ontmoeten en verbinden. Ontmoet je buren en maak kennis met de mensen die ervoor zorgen dat er elke week een fantastisch aanbod is aan goed voedsel. Je kunt bij hen groente, brood, zuivel, vlees en nog veel meer kopen. Vuurkorven, sfeervolle verlichting en live muziek brengen je in feeststemming. We steken BBQ’s aan waarop van allerlei lekkers bereid wordt. Er zijn diverse soepen, quiches en nog veel meer lekkers te koop. Natuurlijk allemaal producten van de lokale boeren en telers. Voor het lessen van de dorst bieden we diverse koffies, thee en limonade aan. Kinderen kunnen stokbroodjes bakken en we broeden nog op meer. Nieuwsgierig geworden? We zien je graag komen de 11e december.

Over de auteur

Renée

Comments are closed.